Tandregulering med usynlig tandbøjle hos Tandlægerne Ordrupvej i Charlottenlund

Vi arbejder for dit smil igennem individuelt tilpassede behandlinger, der sikrer dig en sund mund og bevarer dine tænder stærke og pæne.

Smil- du har pæne tænder

Et pænt smil udstråler sundhed og overskud. Men mange er kede af deres smil, fordi fortænderne er skæve. Det kan påvirke selvværdet og lysten til at smile. Heldigvis er det i dag blevet almindeligt og nemt at rette tænderne hos både børn og voksne.

Og en tandregulering gør ikke alene dit smil pænere, det vil også gøre det nemmere at holde rent mellem tænderne. Vi tilbyder både dig og dine børn to forskellige former for tandregulering:

Invisalign

Invisalign – som er en løsning, der retter dine tænder med usynlige bøjler, der kan tages af, når du spiser og drikker.

Det foregår på den måde, at vi laver en række forskellige skinner specielt til dig. Hver skinne bæres i to uger og retter tænderne gradvist til den ønskede slutposition. Det er meget individuelt, hvor hurtigt man kan rette en skæv tand, men normalt kan tænderne rettes med mellem 7 og 18 skinner. Læs mere på www.invisalign.dk eller ring til os.

LiteWire

LiteWire – som er en tandbøjle, der retter dine forreste tænder, altså dem, du smiler med!

LiteWire-bøjlen sidder fast på dine tænder. Den er ikke usynlig, men meget diskret og behandlingstiden er typisk omkring seks måneder.

LiteWire kan rette skæve, trangstillede og roterede fortænder. Hvis du har mellemrum mellem dine fortænder er det ofte også muligt at lukke eller reducere disse med LiteWire. Vi vil som regel gerne se dig med tre eller fire ugers mellemrum, hvor bøjlen kontrolleres og eventuelt justeres i forhold til, hvordan tænderne rykker sig.

Du kan læse meget mere på www.litewire.dk eller ringe til os.

Kontakt os i dag

“Smil holder fluerne borte og sindet rent og tænderne har godt af lys og luft”

“Et smil kræver 13 muskler. Et surt ansigt 60. Hvorfor anstrenge sig?”

“Begynd hver dag med et smil. Så er det overstået”

“De fleste smil bliver sat i gang af et andet smil”

“A smile is the best make-up any girl can wear”

© Copyright - Tandlægerne Ordrupvej 101