Vi tager kærligt hånd om din tandlægeskræk

Det er helt almindeligt at være nervøs for at gå til tandlægen.

Hos Tandlægerne Ordrupvej 101 gør vi en dyd ud af at skabe trygge rammer for alle vores patienter – også for dig, der lider af tandlægeskræk. Det gør vi ved at lytte til dig og blive klogere på, hvordan vi skaber den bedste oplevelse for dig.

Få mere at vide om vores tilgang til tandlægeskræk her.

Vi møder dig på dine præmisser

Når du kommer på vores klinik i Ordrup, bliver du mødt af et forstående team. Det gælder lige fra første sekund i receptionen, til du placerer dig i tandlægestolen. Alle mennesker er forskellige og kommer med forskellige oplevelser af det at gå til tandlægen – det anerkender vi fuldt ud.

Derfor kan du trygt lade os vide, hvis du er bange for at gå til tandlægen.

Med den viden kan vi bedre skræddersy behandlingen efter dig. Måske har du brug for tale processen grundigt igennem inden, eller også giver det dig ro at blive informeret løbende. Uanset hvad lytter vi til dine ønsker.

Tandlægeskræk er ikke flovt

Gennem årene har vi oplevet mange patienter, der ikke bryder sig om at gå til tandlægen. Der er mange, der har det ligesom dig, og der er ingen skam i at være utryg. Tandlægeskræk kan variere i grad fra decideret angst til en lettere nervøs fornemmelse.

Tag en snak med os inden, så vi kan møde dig ved dit udgangspunkt.

Du er patient hos os, men vi ser dig som et menneske, der helst skal gå glad fra klinikken og have mod på at komme igen.

Vi sikrer dig en smertefri behandling

For nogle mennesker er det eventuelle smerter, der gør dem nervøse forud for behandlingen.

Det kan blandt andet være i forbindelse med en rodbehandling eller andre indgreb, der for mange er forbundet med smerter. Vi lokalbedøver altid ved mere komplicerede indgreb, så du kan være sikker på ikke at mærke noget.

Informer os inden behandlingen, hvis du er nervøs. Så kan vi tage det stille og roligt og fortælle dig om hvert skridt i processen løbende.

Bliv mindre utryg – gå regelmæssigt til tandlæge

Får du ondt i maven ved tanken om at besøge tandlægen? Så kan det være en god idé at komme forbi jævnligt.

Tandlægeskræk kan indimellem udløses af, at det er lang tid siden, du har været ved tandlægen. Måske er du nervøs for, om der er noget i vejen med dine tænder. Her kan det være godt at “hive plastret af” og få syn for sagen i trygge omgivelser.

Vi laver almene tandeftersyn med dig i fokus. Ved tandeftersynet kigger tandlægen på din tænders tilstand – og skulle der være caries eller andet til stede, aftaler vi i fællesskab, hvad næste skridt er.

Med et grundigt tandeftersyn kan du både komme tandlægeskræk og begyndende caries til livs.

Vi tager os af alle behandlinger på en tryg måde

Hos Tandlægerne Ordrupvej 101 har vi stor erfaring med mange typer behandlinger. Vores team består af fagligt dygtige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der arbejder for at give dig en god oplevelse og en effektiv behandling.

Vi holder os altid opdaterede på de nyeste metoder og teknikker og har desuden en fast tandkirurg ansat. Det gør det både nemmere og mere trygt for dig at være patient hos os.

Hos os kan du blandt andet få behandlet paradentose og caries, få en krone eller bro eller få bleget dine tænder.

Kontakt os for en indledende snak

Vi sidder altid klar ved telefonen for at tage en snak med dig.

Har du brug for at tale din tandlægeskræk igennem? Eller vil du høre nærmere om en af vores behandlinger? Hvad end du sidder inde med af spørgsmål, besvarer vi dem hjertens gerne.

Med Tandlægerne Ordrupvej 101 får du et tandlægeteam, der er professionelt, omsorgsfuldt og forstående. Vi møder altid dig i øjenhøjde.

FAQ

  • Hvad kan du gøre ved tandlægeskræk?
    Har du tandlægeskræk, er det vigtigt, at du fortæller tandlægen om det. Så kan han eller hun bedre imødekomme dig ved behandlingen. Derudover kan det være en god idé at gå regelmæssigt til tandlæge, så du føler dig tryg.
  • Er tandlægebehandlinger smertefrie?
    Stort set alle behandlinger er smertefrie i dag. Skal du have lavet et større indgreb, bliver du lokalbedøvet. Fortæl, hvis du er bekymret for smerter, så tandlægen kan give dig ro inden behandlingen.
  • Hvor ofte skal jeg gå til tandlægen?
    Det afhænger af faktorer som alder og eventuelle sygdomme. Men gå efter at besøge tandlægen med 12-24 måneders mellemrum. Så bliver du mere tryg ved oplevelsen og mindsker også risikoen for svære tandproblemer.