Et tandimplantat er en stærk løsning

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, man sætter i kæbeknoglen. Tandimplantatet er fremstillet af titanium, der kan vokse fast i kæben. Tandimplantatet, der er formet som en skrue, er normalt 3-5 mm tykt og 8-12 mm langt. Denne titaniumskrue opererer man ind i kæbeknoglen, hvorefter tandimplantatet i løbet af nogle måneder vokser sammen med knoglen og sidder fast.

Selvom behandlingen er omfattende og tidskrævende, er et tandimplantat ofte en fordelagtig behandling, da den ikke involverer de andre tænder i munden.

Hvem kan få foretaget implantatbehandling?

De fleste mennesker kan få foretaget implantatbehandlinger – både unge og ældre. Der kan imidlertid være forhold hos den enkelte, der bevirker, at en implantatbehandling ikke er en optimal løsning. Dette vurderer vi efter en grundig undersøgelse.

Et tandimplantat er en stærk og langtidsholdbar løsning

Hvis du overvejer at få lavet et tandimplantat, starter vi med en grundig undersøgelse, så vi først får klarlagt, om tandimplantater er en god løsning for dig. Du vil også få at vide, hvad du kan forvente i forhold til behandlingen, samt hvad det koster.

Overordnet skal du forvente, at hele behandlingen strækker sig over ca. et halvt år, da tandimplantatet normalt vokser fast i løbet af 3-6 måneder, hvorefter vi kan montere forbindelsesleddet og til slut sætte porcelænskronen fast.

Når implantatbehandlingen er afsluttet, er det vigtigt, at du går til regelmæssig kontrol, så vi løbende kan kontrollere, og eventuelt justere, din mundhygiejne.

Vi bruger kun originale implantater af mærket ASTRA.

Hvor længe holder tandimplantater?

Hvis du passer godt på dit implantat, kan det forventes at holde lige så længe som dine øvrige tænder.

Vi er erfarne indenfor implantatbehandlinger

Vores dygtige team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er alle erfarne indenfor implantatbehandlinger.

Såfremt din behandling kræver det, har vi tværfagligt samarbejde med andre fagområder. Vi har bl.a. flere relevante specialister tilknyttet herunder en fast tandlæge, der laver vores kirurgi på klinikken. Dette for at sikre dig en nem og praktisk behandling i trygge og velkendte omgivelser.

Kontakt os

Du kan læse meget mere på www.litewire.dk eller kontakte os på 43 64 00 21. Du kan også bestille en tid her.

Kontakt os