Vi anbefaler at du kommer igen og igen…

Hellere forebygge end helbrede.

Hvis du gerne vil undgå huller i tænderne, samt holde hånd i hanke med din generelle sundhedstilstand i munden, anbefaler vi, at du får foretaget regelmæssige tandeftersyn.

Med denne type forebyggende behandling har vi mulighed for at opdage begyndende tandskader, behandle dem i tide og forebygge at nye opstår.

Grundigt tandeftersyn

Udover et grundigt tandeftersyn tilbyder vi, som forebyggende behandling, som regel også en tandrensning hvor vi fjerner tandsten og belægninger. Tandrensningen supplerer vi, såfremt der er behov for det, med en fluor- eller lakbehandling.

Vi rådgiver dig individuelt

Den rette tandbørstning er af stor betydning. Ved de regelmæssige tandeftersyn kan vi, som en forebyggende behandling, også vejlede dig omkring hvordan du kan holde dine tænder helt rene og din mund sund. Du kan for eksempel have behov for en ny tandbørsteteknik eller at bruge mellemrumsbørster.

Curaprox tandbørster

Vi anbefaler Curaprox tandbørster til både børn og voksne, fordi de er effektive uden at være for hårde ved tandemaljen. Samtidig har de et godt greb og er nemme at holde på under børstningen.

Vi behandler dig ud fra den kategori, du tilhører

I henhold til de nationale kliniske retningslinjer, udarbejdet af Sundhedsstyrelsen, har vi siden 2015 inddelt alle vores patienter i henholdsvis en grøn, gul eller rød kategori. Kategorierne fastlægger behovet for eftersyn og inddelingen af patienterne i grønne, gule og røde kategorier, bruger vi til at fastlægge, hvor ofte du bør have efterset dine tænder.

Du kan læse mere om de forskellige kategorier her.

Vi tager os godt af dine tænder – og af dig

At gå til tandlæge er en tillidssag. Vi ser det som et privilegium at passe godt på dine tænder, og vi tager vores ansvar alvorligt.

Vores erfarne team af dygtige tandlæger og klinikassistenter er kompetente og sætter en ære i at udføre tandbehandlinger af høj kvalitet.

Gennem kurser og videreuddannelse får vi løbende højnet vores faglige kompetencer, og vi er opdateret indenfor nyeste trends og teknikker fra vores fag.

Kontakt os

Er du i tvivl om dine tænders tilstand, eller har du brug for forebyggende behandling så ring til os på 39 64 00 21.

Du kan også bestille en tid her