Kirurgisk behandling i trygge omgivelser

Tandkirurgisk operation

Uanset hvor godt du passer på dine tænder og tandkød, kan der opstå situationer, hvor det er nødvendigt at få foretaget en tandkirurgisk operation. Indgrebene er heldigvis ikke altid så alvorlige, som de lyder, og tandlægefaget er i dag så udviklet, at de fleste tandoperationer kan udføres både hurtigt og uden smerter.

Hvornår er tandkirurgi nødvendigt?

Kirurgisk tandbehandling kan fx komme på tale, hvis du har betændelse på en rodspids, og tandlægen ikke har mulighed for at rense tandens rodkanaler ordentligt for bakterier.

Det kan fx være fordi, der sidder en stift i tanden, eller hvis tanden har været opereret tidligere.

Patienter, der har mistet en tand, vil typisk have brug for kirurgisk tandbehandling. Et tandimplantat kan erstatte en mistet tand eller fastholde en protese, der er ved at blive ustabil.

Mange får desuden fjernet en eller flere af deres visdomstænder, hvis der er risiko for at visdomstanden skader den foranliggende tand, eller hvis du gentagne gange har haft betændelse eller smerter fra visdomstanden.

Kirurgisk behandling i trygge omgivelser

Hos Tandlægerne på Ordrupvej 101 er det vigtigt for os at du, uanset hvilken form for tandkirurgi du skal have foretaget, får en positiv og tryg oplevelse. Derfor har vi en tandkirurg fast tilknyttet vores klinik, så du kan få foretaget behandlingen i trygge og vante rammer.

Vores professionelle team af klinikassistenter bistår tandkirurgen og tager sig naturligvis godt af dig gennem hele forløbet.

Vi foretager alle former for mindre kirurgiske indgreb

  • Fjernelse af visdomstænder
  • Rodspidsamputationer
  • Paradentosebehandling
  • Fjernelse af cyster
  • Implantater
  • Kæbehuleløft

Hvad koster det?

Det er svært på forhånd at fastsætte en pris på tandkirurgi, da det dækker over så bredt et spektrum af behandlinger, men du kan se priser på nogle af vores behandlinger her.

Men hos os får du altid et specifikt overslag på behandlingen, så du ved hvad DIN behandling koster.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for en nærmere samtale, og du kan også booke en tid til en forundersøgelse her.

Kontakt os