Smil- du har pæne tænder

Et pænt smil udstråler sundhed og overskud

Men mange er kede af deres smil, hvis de har skæve fortænder. Det kan påvirke selvværdet og lysten til at smile. Heldigvis er det i dag, både blandt børn og voksne, blevet almindeligt og nemt at få foretaget tandregulering.

Og en tandregulering gør ikke alene dit smil pænere, det vil også gøre det nemmere for dig at holde rent mellem tænderne.

Vi har erfaring med tandregulering

Vores professionelle team har erfaring med tandregulering, og vi rådgiver dig grundigt, så du er ordentligt klædt på til at vælge den rette løsning.

Vi tilbyder tandregulering, der er velegnet til både børn og voksne:

Invisalign er en løsning, der retter dine tænder med usynlige bøjler, og de kan tages af, når du spiser og drikker.

Reguleringen foregår på den måde, at vi laver en række forskellige skinner specielt til dig. Hver skinne bæres i 1 uge og retter gradvist tænderne til den ønskede slutposition. Det er individuelt, hvor hurtigt vi kan rette en skæv tand, men normalt kan tænderne rettes med mellem 7 og 18 skinner. Læs mere på invisalign.dk eller ring til os på 43 64 00 21

Tandregulering med Invisalign

Invisalign er en løsning, der retter dine tænder med usynlige bøjler, og de kan tages af, når du spiser og drikker.

Reguleringen foregår på den måde, at vi laver en række forskellige skinner specielt til dig. Hver skinne bæres i 1 uge og retter gradvist tænderne til den ønskede slutposition. Det er individuelt, hvor hurtigt vi kan rette en skæv tand, men normalt kan tænderne rettes med mellem 7 og 18 skinner.

Læs mere på invisalign.dk eller ring til os på 43 64 00 21

Tandregulering med LiteWire

LiteWire er en tandbøjle, der retter dine forreste tænder, altså dem du smiler med!

LiteWire-bøjlen fastgøres på dine tænder. Den er ikke usynlig, men meget diskret, og behandlingstiden er typisk omkring seks måneder.

LiteWire kan rette skæve, trangstillede og roterede fortænder. Hvis du har mellemrum mellem dine fortænder, er det ofte også muligt at lukke eller reducere disse med LiteWire.

Vi vil som regel gerne se dig med tre eller fire ugers mellemrum, så bøjlen kan kontrolleres og eventuelt justeres i forhold til, hvordan tænderne rykker sig.

Kontakt os

Du kan læse meget mere på www.litewire.dk eller kontakte os på 43 64 00 21. Du kan også bestille en tid her.

Kontakt os