Få overskud med et pænt smil

Det er ikke ualmindeligt, at folk er utilfredse med deres smil på grund af skæve tænder. Det kan have en negativ effekt på selvtilliden, selvværdet og på lysten til at smile, hvorfor nogle undlader det.

I vores klinik på Ordrupvej i Charlottenlund har vi heldigvis en løsning, der kan rode bod på skæve tænder. Med den rette viden og teknik er det i dag blevet almindeligt både for børn og voksne at få foretaget en tandregulering.

En tandregulering vil ikke blot skabe et smukkere smil, men vil også have en effekt, der gør det nemmere for dig at holde munden sund.

Din ekspert i tandregulering i Charlottenlund

Vores stærke team af passionerede tandlæger, klinikassistenter og tandplejere er bevidste om, at tændernes æstetik fylder en del i dag. Derfor har vi gjort en dyd ud af behandlingsformen, så vi altid kan rådgive, vejlede og behandle dig, hvis du er utilfreds med dine tænders udseende.

Uanset om behandlingen er relevant for børn eller voksne, er vi klar til bidrage med vores viden, så du altid bliver klædt ordentlig på til at vælge den rette løsning.

Vi råder over særlige teknikker, så du kan få rettet dine tænder til med usynlige bøjler, der nemt kan tages af, når du spiser eller drikker. Denne løsning kaldes Invisalign.

Tandregulering med Invisalign

Invisalign er en særlig teknik, som gør det muligt at få rettet sine tænder til på en nem og diskret måde. I gamle dage var det typisk de klassiske togskinner, der var løsningen, som var en solid og god måde at få rettet tænderne til på – men sjældent diskret.

I dag er det muligt med Invisalign at opnå samme resultat, uden at du behøver at tiltrække unødvendig opmærksomhed.

Reguleringen foregår således, at vi laver en række forskellige gennemsigtige skinner, som er specielt lavet til dig. Hver skinne bæres i en uge og retter gradvist tænderne til den ønskede slutposition. Det er individuelt, hvor hurtigt en skæv tand rettes til, men vores erfaring er, at tænderne ofte rettes med mellem 7 og 18 skinner.

Kontroller tandreguleringen med LiteWire

LiteWire er en tandbøjle, som retter de forreste tænder, som typisk er dem, man ser i forbindelse med et smil. LiteWire kan hjælpe mod skæve, trangstillede og roterede fortænder, og tandbøjlen kan også være brugbar, hvis mellemrum skal lukkes eller reduceres.

LiteWire-bøjlen bliver fastgjort på tænderne, men er ikke usynlig i samme grad som Invisalign, men er stadig meget diskret løsning. Typisk vil tænderne have fundet den ønskede slutposition efter omkring seks måneder.

Vi vil gerne se forløbets udvikling med tre eller fire ugers mellemrum, så vi i fællesskab kan kontrollere og justere bøjlen alt efter, hvordan tænderne rykker sig.

Lad os sammen finde den rette løsning for dig

På vores tandklinik i Charlottenlund gør vi en dyd ud af at opbygge et stærkt tillidsbånd til vores patienter, hvorfor vi hellere vil have en dialog frem for en monolog.

På den måde opstår der færre misforståelser eller miskommunikation, hvilket kan være med til at skabe en dårlig oplevelse for vores patienter. Vi vil naturligvis byde ind med vores ekspertise og rådgivning, men vi vil altid have vores patienter med i forløbet – før, under og efter.

Vi ønsker at skabe en god oplevelse for vores patienter, så de kan vende tilbage med et stort smil og ro i maven, når de har brug for det.

Vi tager hånd om din tandlægeskræk

Der er mange, som har et anstrengt forhold til tandlægebesøg, og derfor er du med garanti ikke alene med den følelse.

Tandlægeskræk kan skyldes en dårlig oplevelse hos en tandlæge tidligere i livet, frygten for resultatet af besøget eller de økonomiske omkostninger. Den bedste måde vi kan hjælpe mod tandlægeskræk er, hvis vi har en åben og ærlig dialog omkring det.

På den måde kan vi sammen finde frem til en løsning, hvor du føler dig tryg fra start til slut.

Det skal ikke være frygtindgydende at gå til tandlægen – det skal være en god oplevelse.

Vi er eksperter i mange behandlinger

Udover at vi hjertens gerne vil behandle dig mod skæve tænder, byder vi også på mange andre behandlinger, der kan være gavnlige for dig.

Vi tilbyder behandlinger som blegning af tænder, cariesbehandling, rodbehandling, paradentose, kirurgi, kroner og broer, implantater, forebyggende behandling og hjælp mod tandlægeskræk.

Vi udfører alle vores behandlinger på professionel vis i trygge og hyggelige rammer. Vi vil gerne gøre en forskel for dig og dine tænder, hvorfor du med ro i maven kan du række ud efter vores hjælp.