Behandlinger

Vi arbejder for dit smil igennem individuelt tilpassede behandlinger, der sikrer dig en sund mund og bevarer dine tænder stærke og pæne.

Henvend dig i dag

Er det ved at være tid til et tjek eller har du ondt? Uanset hvad, kan du få en tid hos os!

Vi har tid til dig.

Blegning
Cariesbehandling
Tandregulering
Tandlægeskræk
Rodbehandling
Parodontose
Kirurgi
Kroner og broer
Implantater
Forebyggende

Vi udfører alle former for behandlinger og holder dine tænder stærke

Hos Tandlægerne på Ordrupvej 101 udfører vi alle former for tandlægebehandlinger. Vi giver dig det brede smil tilbage og sørger for at holde dine tænder sunde og raske.

Vi behandler dig individuelt efter, hvad der er bedst for dit velvære, og vi er altid både informerende og rådgivende.

Læs mere om alle vores behandlinger herunder.

Tandregulering

Vi retter dine tænder effektivt med Invisalign. Invisalign er en teknologi, hvor du får en usynlig plastskinne på, som retter tænderne. Derfor er det også et farvel til den klassiske synlige bøjle og de irriterende togskinner.

Tandlægeskræk

Mange er bange for at gå til tandlægen. Derfor gør vi meget ud af at snakke med dig og berolige dig. Alle vores behandlinger er individuelle. Fortæl os, hvis du lider af tandlægeskræk, så vi kan tage os godt af dig.

Rodbehandling

Har du fået tandrodsbetændelse som følge af et dybt hul, skal du have en rodbehandling. Vi udfører behandlingen skånsomt og efter de nyeste principper. Derfor kan vi gøre din tand stærk igen med et flot kosmetisk resultat til følge.

Parodontose

Parodontose rammer mange danskere, hvor tænderne løsner sig. Vi dybderenser tænderne og udfører supplerende behandling. Vi kommer også med forebyggende råd, og hvis parodontosen er alvorlig, kan vi foretage en mindre operation.

Kirurgi

Kirurgi kan blive nødvendigt, og her behandler vi altid smertefrit og effektivt. Vi fjerner både visdomstænder, laver rodspidsamputationer, udfører parodontosebehandlinger og indsætter implantater. Uanset, hvad du døjer med, kan vi hjælpe.

Kroner og broer

Har du mistet en tand, eller er tanden stærkt nedslidt? En flot tandkrone er en naturlig og holdbar løsning. Mangler du flere tænder, kan vi også lave en tandbro, der ligner dine egne tænder. Vi laver altid skræddersyede løsninger, der passer til din mund og dine tænder.

Implantater

Du kan få et tandimplantat, hvis du har mistet en tand. Et tandimplantat er en kunstig tandrod, som sættes i kæbeknoglen. Behandlingen er en langtidsholdbar og stærk løsning, der har et naturligt udseende.

Forebyggende

Det bedste er at forebygge huller i dine tænder, og derfor er et regelmæssigt tandeftersyn også vigtigt. Med et tandeftersyn har vi mulighed for at opdage skader og forebygge dem, inden de bliver alvorlige og omfattende.