Drømmer du om hvidere tænder?

Tandblegning

Tandblegning betyder at gøre tænder blegere (hvidere).
Ved hjælp af skånsomme blegemidler kan man ved tandblegning fjerne misfarvninger, der er trængt ind i emalje og dentin.

I Danmark må tandblegninger, og salg af blegemidler, kun foretages af tandlæger, og danske tandlæger har udført tandblegninger siden 1989

Kan alle tænder bleges?

Ja, men tænder vil tage forskelligt imod blegning, det er derfor vigtigt med en konsultation inden opstart af blegning, så vi finder den rigtige metode til netop dine tænder.

Bivirkninger forbundet med tandblegning

I forlængelse af behandlingen, kan der forekomme øget følsomhed, irriteret tandkød samt isninger i tænderne. Som regel forsvinder disse bivirkninger i løbet af et par dage.

Hvor længe holder en tandblegning?

Det er forskelligt, hvor længe en tandblegning holder og afhænger bl.a. af hvor mange farvestoffer, fx fra rødvin, kaffe, te og lakrids, tænderne udsættes for, ligesom rygning også misfarver tænderne.

Alt hvad der farver en hvid skjorte vil, populært sagt, også farve tænderne, men med de blegemidler, der bruges i dag, er det også sikkert at blege sine tænder flere gange, og skinnerne kan bruges igen og igen.

Tandblegning hos Tandlægerne Ordrupvej 101

Vores team har stor erfaring med tandblegning, og vi passer godt på dine tænder. Indledningsvis vurderer vi, om dine tænder er egnede til tandblegning, og vi rådgiver dig grundigt, så du kender til både fordele og ulemper, inden vi eventuelt begynder behandlingen.

I vores klinik tilbyder vi to former for effektiv og alligevel skånsom blegning af tænder: Tandblegning foretaget af os her på klinikken, og tandblegning du selv kan udføre derhjemme.

Klinikblegning

Tandblegning på klinikken foretages med vores moderne, professionelle udstyr. Du skal forvente, at selve behandlingen tager ca. 1 ½-2 timer.

Hjemmeblegning

Hjemmeblegning starter på klinikken, hvor vi udformer tandskinner, der passer præcis til dine tænder. Skinnerne bruges efterfølgende med en blegegel derhjemme et par timer i døgnet, enten om dagen eller om natten, og behandlingen varer typisk 7-14 dage. Hjemmeblegningen kan gentages efter et stykke tid, hvis tænderne igen bliver misfarvede.

Spørg altid tandlægen inden du bleger dine tænder igen.

Kontakt os

Hvis du går med tanker om at blege dine tænder, så ring til os på 39 64 00 21. Vi sørger for at rådgive dig grundigt, så du har de bedste forudsætninger for at træffe det rette valg, og ender med en tandblegning, du kan være glad for i lang tid. Du kan også bestille en tid her.