Få det brede smil tilbage med en effektiv tandblegning

Hos Tandlægerne på Ordrupvej 101 i Charlottenlund står vi for professionelle og effektive tandblegninger. En tandblegning gør dine tænder hvidere og er et effektivt redskab, hvis du er træt af misfarvede tænder.

Dine tænder kan blive brune af kaffe, tobak og rødvin, og det kan hæmme dig psykisk og give dig lyst til at smile mindre. Derfor tilbyder vi alle en effektiv tandblegning, så du igen kan finde det brede smil frem. Læs meget mere om vores tandblegning lige her.

Hvad er en tandblegning?

Tandblegning betyder at gøre tænder blegere (hvidere).

Ved hjælp af skånsomme blegemidler kan man ved en tandblegning fjerne misfarvninger, der er trængt ind i emalje og dentin.

I Danmark må tandblegninger og salg af blegemidler kun foretages af tandlæger, og danske tandlæger har udført tandblegninger siden 1989. Derfor skal du heller ikke forsøge at blege dine tænder selv, men i stedet besøge en erfaren tandlæge.

Hos Tandlægerne på Ordrupvej 101 har vi stor erfaring med tandblegning af alle former for tænder.

Bivirkninger forbundet med tandblegning

I forlængelse af behandlingen, kan der forekomme øget følsomhed, irriteret tandkød samt isninger i tænderne. Som regel forsvinder disse bivirkninger i løbet af et par dage.

Kan alle tænder bleges?

Det er forskelligt, hvor længe en tandblegning holder og afhænger bl.a. af hvor mange farvestoffer, fx fra rødvin, kaffe, te og lakrids, tænderne udsættes for, ligesom rygning også misfarver tænderne.

Alt hvad der farver en hvid skjorte vil, populært sagt, også farve tænderne, men med de blegemidler, der bruges i dag, er det også sikkert at blege sine tænder flere gange, og skinnerne kan bruges igen og igen.

Tandblegning hos Tandlægerne Ordrupvej 101

Vores team har stor erfaring med tandblegning, og vi passer godt på dine tænder. Indledningsvis vurderer vi, om dine tænder er egnede til tandblegning, og vi rådgiver dig grundigt, så du kender til både fordele og ulemper, inden vi eventuelt begynder behandlingen.

I vores klinik tilbyder vi to former for effektiv og skånsom blegning af tænder: Tandblegning foretaget af os her på klinikken, og tandblegning du selv kan udføre derhjemme.
H4: Klinikblegning

Tandblegning på klinikken foretages med vores moderne, professionelle udstyr. Du skal forvente, at selve behandlingen tager ca. 1 ½-2 timer, og behandlingen er smertefri. Når du forlader klinikken, skal du ikke selv foretage dig yderligere, men blot glæde dig over dine hvide tænder.

Klinikblegning

Tandblegning på klinikken foretages med vores moderne, professionelle udstyr. Du skal forvente, at selve behandlingen tager ca. 1 ½-2 timer, og behandlingen er smertefri. Når du forlader klinikken, skal du ikke selv foretage dig yderligere, men blot glæde dig over dine hvide tænder.

Hjemmeblegning

Hjemmeblegning starter på klinikken, hvor vi udformer tandskinner, der passer præcis til dine tænder. Skinnerne bruges efterfølgende med en blegegel derhjemme et par timer i døgnet, enten om dagen eller om natten, og behandlingen varer typisk 7-14 dage. Hjemmeblegningen kan gentages efter et stykke tid, hvis tænderne igen bliver misfarvede.

Bivirkninger forbundet med tandblegning

I forlængelse af behandlingen kan der forekomme øget følsomhed, irriteret tandkød samt isninger i tænderne. Som regel forsvinder disse bivirkninger i løbet af et par dage. Skulle det ikke være tilfældet, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få fjernet generne.

Hvor længe holder en tandblegning?

Holdbarheden på din tandblegning afhænger blandt andet af, hvor mange farvestoffer fra rødvin, kaffe, te og lakrids tænderne udsættes for, ligesom rygning også misfarver tænderne.

Alt, der farver en hvid skjorte vil også farve tænderne, men med de blegemidler, der bruges i dag, er det sikkert at blege sine tænder flere gange, og skinnerne kan bruges igen og igen.

Gør smilet større – kontakt os allerede i dag

Hvis du går med tanker om at blege dine tænder, så ring til os på 39 64 00 21. Vi sørger for at rådgive dig grundigt, så du har de bedste forudsætninger for at træffe det rette valg, og ender med en tandblegning, du kan være glad for i lang tid. Du kan også bestille en tid herunder.