Fik du aldrig rettet dine tænder som barn, selvom du ville ønske det den dag i dag? Så lever du måske med usikkerhed omkring dine skæve tænder.

Tandretning er heldigvis aldrig for sent. Hos Tandlægerne på Ordrupvej 101 er vi eksperter i tandregulering.

Herunder kan du læse mere om tandregulering og de forskellige behandlingsmuligheder.
Vi håber, det er første skridt til, at du får det smukke smil, du drømmer om.

Vi har stor erfaring med tandregulering

Hos Tandlægerne på Ordrupvej 101 er vi eksperter i tandregulering. Vi arbejder dagligt med tandproblemer af kosmetisk karakter og vores dygtige tandlæger, klinikassistenter og tandplejere tager hånd om dine problemer med stor professionalisme.

Har du tanker om at få rettet dine tænder, står vi til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning, så du føler dig ordentligt klædt på til at vælge en løsning, der matcher dine behov.

Få smilet tilbage og få ny selvtillid

Æstetiske tandproblemer bør aldrig negligeres. Skæve tænder er en stor medvirkende faktor til usikkerhed hos voksne og følelsen af mindreværd eller dårlig selvtillid. Er du ikke glad for dine tænders æstetiske udtryk, bør du overveje, om en tandretning er den rette løsning for dig.

Hos Tandlægerne på Ordrupvej ved vi, hvad et flot og sundt smil er værd. Derfor tilbyder vi forskellige behandlingsmetoder til tandregulering for voksne.

Invisalign eller LiteWire?

Ønsker du at få en tandregulering, kan du vælge forskellige behandlingsmetoder. Du behøver ikke længere at frygte for de klassiske togskinner, når du skal have rettet tænder. I dag findes der mindre smertefulde og mere æstetiske løsninger på at få rettet tænder.

De nye løsninger gør, at en tandregulering føles som et mindre indgreb. Det er særligt en fordel for voksne, der føler, at de bør have fået rettet deres tænder som teenagere, eller som er bange for, hvad andre tænker.

Du kan blive klogere på de forskellige tilbud herunder. Uanset hvad, sørger vi for at finde den behandling, der passer bedst til dig og dine behov.

Invisalign – en usynlig løsning

Invisalign er gennemsigtige plastikskinner, som sættes på tænderne. Det er en meget diskret måde at få rettet tænder på, og det er den oplagte løsning, hvis du ikke føler dig komfortabel med, at hele omverdenen skal følge med i din tandregulering.

Behandlingen finder sted i etaper, hvor vi løbende – uge efter uge – skifter dine skinner ud, så dine tænder reguleres lidt efter lidt.
Det er meget individuelt, hvor hurtigt tænderne kan rettes til. Som regel tager det mellem 7 og 18 skinner.
For den optimale virkning anbefaler vi, at du har dine skinner på 20-22 timer om dagen. De er aftagelige i forbindelse med måltider og tandbørstning.

LiteWire – en effektiv tandregulering af fortænder

LiteWire er en tandbøjle, som anvendes til at rette de forreste tænder. Bøjlen er lavet i et gennemsigtigt look, så den falder mere i et med tænderne. Den er ikke lige så anonym som Invisalign, men det er en forholdsvis diskret og ikke mindst effektiv måde at foretage en tandregulering på.

Bøjlen justeres efterhånden, som tænderne rykker sig. Som regel tager behandlingen seks måneder, hvorefter du vil have lige og smukke tænder.

LiteWire er en oplagt løsning, hvis du har skæve fortænder eller et stort mellemrum mellem de forreste tænder.

Ofte stillede spørgsmål om tandretning

Gør det ondt at få rettet tænder?
Det er forskelligt fra person til person, hvordan en tandregulering føles. Det gør normalvis ikke ondt, men der vil ofte være en grad af ømhed, når din bøjle skal stramme, eller du får en ny skinne.

Hvad koster en tandregulering?

En tandregulering svinger i pris alt efter behandlingsmetode og behov. Du er altid velkommen til at komme til et eftersyn, hvor vi vurderer din situation og giver dig en pris på behandlingen. Du kan også se vores vejledende prisliste her.

Må man spise med bøjle på?
Vælger du LiteWire skal du undgå at spise seje og hårde ting. Du bør også være ekstra grundig med tandbørsten, så madrester ikke sidder fast i bøjlen i længere tid. Med Invisalign tager du blot skinnerne af inden et måltid og sætter dem på igen, når du er færdig.