Har du rykket teltpælene op og bosat dig i Charlottenlund, og er du på udkig efter en ny tandlæge? Eller overvejer du, om tiden er inde til at skifte tandlæge? Vi giver dig vores bedste råd til at vælge den rette klinik blandt tandlægerne i Charlottenlund.

Når man flytter kommune, får man automatisk tildelt en ny læge, men så let går det ikke med tandlægen; her skal du aktivt tilmelde dig hos en ny klinik, hvis du fortsat vil indkaldes til dine årlige tandeftersyn.

Men hvordan vælger man den rette tandlæge, når udvalget er så stort? Hvad skal man være opmærksom på? Og er der egentlig frit tandlægevalg for dig, der ikke er tilfreds med din nuværende tandlægeklinik?

Spørgsmålene er mange, og neden for har vi samlet svarene på de mest aktuelle af slagsen sammen med en kort guide til de ting, du med fordel kan overveje, når du leder efter den helt rigtige tandlæge til at passe, pleje og styrke dine tænder.

 

Find den rette klinik blandt tandlægerne i Charlottenlund

Grundlæggende er der to ting, du med fordel kan have for øje, når du leder efter en ny tandlæge, nemlig faglighed og tryghed. Og det gælder, uanset om du skifter tandlæge, fordi du er tilflytter, eller fordi du ikke er tilfreds med din nuværende.

En høj faglighed er afgørende for de behandlinger, du får udført, for din generelle mundhygiejne og ikke mindst for dine tænders sundhed både nu og fremadrettet. Mens langt de fleste tandklinikker tilbyder tandeftersyn, er det ikke alle, der har speciale i eksempelvis parodontose, kroner og broer, implantater eller tandregulering. Du bør derfor sikre dig, at den tandlæge, du vælger, har kompetencer inden for de specifikke områder, du har brug for.

 

Hvordan vælger du den rette klinik blandt tandlægerne i Charlottenlund?

 

Derudover er det vigtigt, at du føler dig tryg hos tandlægen. Har du tandlægeskræk, skal du sikre dig, at det er noget, klinikken har erfaring med, så der bliver taget ekstra hånd om din frygt – men det skal være rart for alle at lægge sig i tandlægestolen.

Det kan være svært at vide, om en tandlægeklinik tilbyder den tryghed, du efterspørger, og her er vores klare anbefaling, at du besøger klinikken, får en snak med personalet og eventuelt booker en tid til et tandeftersyn, så du kan mærke, om det er det rette valg for dig.

 

Er der frit tandlægevalg?

Har du en tandlæge, du ikke er helt tilfreds med, men er du usikker på, om du frit kan skifte? Så kan vi berolige dig med, at der er frit tandlægevalg i Danmark – du behøver ikke engang at vælge en tandlæge i den kommune, hvor du er bosiddende.

Det eneste, du skal gøre, hvis du ønsker at skifte tandlæge, er at kontakte den klinik, du gerne vil skifte til, og så håndterer klinikken alt det praktiske i forbindelse med indhentning af journal, billeder etc. fra din nuværende tandlæge.

 

Tandlægerne Ordrupvej 101 – din tandlæge i Charlottenlund

Hos Tandlægerne Ordrupvej 101 byder vi med glæde velkommen til nye patienter. Vores team består af to tandlæger, en tandplejer og tre klinikassistenter, der hver og en løbende udvikler deres faglige kompetencer, så vi kan behandle patienterne med udgangspunkt i den nyeste viden og metoder inden for odontologi.

Vi har stor erfaring med tandlægeskræk, og det er vores klare mål, at alle, der kommer igennem klinikken, skal have en tryg og behagelig oplevelse. Du vil derfor opleve et imødekommende og varmt personale, fra du træder ind ad døren, til du forlader klinikken, og vi tager os altid god tid til at lytte til dine behov og forklare, hvad du skal igennem.

Vil du høre mere, så tøv ikke med at kontakte os – vi glæder os til at høre fra dig!

FAQ

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Hvis du ønsker at skifte tandlæge, skal du blot kontakte den klinik, du gerne vil skifte til, og så håndterer klinikken alt det praktiske i forbindelse med indhentning af journal, billeder etc. fra din nuværende tandlæge.

Kan Tandlægerne Ordrupvej 101 håndtere tandlægeskræk?

Ja, vi har stor erfaring med patienter, der har tandlægeskræk, og vi møder dig på dine præmisser, så du får en tryg oplevelse.

Skal jeg vælge en tandlæge i min bopælskommune?

Nej, du behøver ikke at vælge en tandlæge i den kommune, du bor i.