Tandbro og porcelænskrone hos Tandklinikken Ordrupvej i Charlottenlund

Vi arbejder for dit smil igennem individuelt tilpassede behandlinger, der sikrer dig en sund mund og bevarer dine tænder stærke og pæne.

Kroner og broer kan gøre dig en tand bedre

Hvordan fungerer en krone?

En krone er en porcelænskappe, der både ligner og er lige så stærkt som en naturlig tand.

Hvornår anbefales en krone?

Kronebehandling er typisk nødvendigt, hvis din tand er rodbehandlet, revnet eller stærkt nedslidt.

Hvis du har knækket et større stykke af din tand, den har en større sølv- eller plastfyldning eller er blevet skrøbelig, fx efter en rodbehandling, anbefaler vi dig en krone for at bevare den eksisterende tand.

Når vi sætter en krone på en tand, sliber vi tanden til, og erstatter det bortslebne med porcelæn. Porcelænen kan både dække hele tanden (fuldkrone) eller dele af den (onlay eller indlæg).

Alle vores kroner er produceret i rent porcelæn, da porcelænskroner fuldstændig ligner naturlige tænder. Samtidig er der gjort så store fremskridt inden for udviklingen af porcelænskroner, at porcelænet i dag er så stærkt, at det fint kan klare det naturlige tyggetryk.

Hvad består en bro af?

En bro består af flere kroner, der sættes sammen på række. Dette gøres for enten at støtte og forstærke tænderne eller for at erstatte en mistet tand.

Vi laver også broer med kroner til erstatning for en manglende tand i tandrækken. Broen fastgøres på de tilstødende tænder, og den føles som en helt naturlig tand.

Hvordan tilvirkes kronen?

Ved krone-/indlægsbehandling sliber vi indledningsvis tanden og tager efterfølgende et aftryk, der sendes til den tandtekniker, der skal fremstille kronen. Når kronen er modtaget fra tandteknikeren, monteres den på din tand.

Vi samarbejder med dygtige tandteknikere

Hos Tandlægerne Ordrupvej 101 anvender vi udelukkende kroner og broer af høj kvalitet, og vi har gennem mange år haft et nært samarbejde med vores dygtige tandteknikere. Derfor kan du være sikker på en langtidsholdbar krone eller bro.

Vi har mange års erfaring med krone- og brobehandlinger

Vores erfarne team har mange års erfaring med krone- og brobehandlinger, og du er derfor i kompetente og erfarne hænder hos os. Og hvis du lider af tandlægeskræk tager vi os ekstra godt af dig, så du kommer trygt gennem hele forløbet.

Som patient hos os altid får du altid den mest professionelle behandling.

Vi rådgiver dig grundigt

Det kan være svært at bedømme, hvilken behandling der er den rette, derfor sørger vi naturligvis for at rådgive dig grundigt, så du er ordentlig klædt på til at tage den rette beslutning.

Kontakt os

Står du for at skulle have foretaget krone- eller brobehandling, eller har du brug for rådgivning, så ring trygt og bestil tid på 39 64 00 21. Du kan også bestille tid via vores bestillingsformular her.

Kontakt os i dag

“Smil holder fluerne borte og sindet rent og tænderne har godt af lys og luft”

“Et smil kræver 13 muskler. Et surt ansigt 60. Hvorfor anstrenge sig?”

“Begynd hver dag med et smil. Så er det overstået”

“De fleste smil bliver sat i gang af et andet smil”

“A smile is the best make-up any girl can wear”

© Copyright - Tandlægerne Ordrupvej 101