Parodontosebehandling hos Tandlægerne Ordrupvej i Charlottenlund

Vi arbejder for dit smil igennem individuelt tilpassede behandlinger, der sikrer dig en sund mund og bevarer dine tænder stærke og pæne.

Parodontose kaldes også løse tænder

Parodontose er en folkesygdom, som desværre rammer mange mennesker på et eller andet tidspunkt i livet – som regel efter 30 års alderen.

Sygdommen begynder som en kronisk betændelse i tandkødet. Betændelsen breder sig langsomt fra tandkødet til knoglen. I starten vil tandkødet bløde let, men hvis processen er langt fremskreden, så kan tænderne løsne sig og i svære tilfælde falde ud.

Behandlingen af parodontose foregår dels her på klinikken, hos tandlægen eller tandplejeren og dels hjemme hos dig selv. Vores tandplejer har speciale i at dybderense tænder og rodoverflader således, at tænderne bliver helt rene og glatte. Vi kan desuden supplere med behandlinger med både lys og probiotika (mundhulens egne gode bakterier).

Hvis parodontosen er meget fremskreden, kan det blive nødvendigt med en lille operation, hvor man vil arbejde for at genopbygge noget af den tabte knogle.

Kontakt os i dag

“Smil holder fluerne borte og sindet rent og tænderne har godt af lys og luft”

“Et smil kræver 13 muskler. Et surt ansigt 60. Hvorfor anstrenge sig?”

“Begynd hver dag med et smil. Så er det overstået”

“De fleste smil bliver sat i gang af et andet smil”

“A smile is the best make-up any girl can wear”

© Copyright - Tandlægerne Ordrupvej 101